LA FELSINEA Titano 22 ICE охладена месомелачка
Производител: LA FELSINEA • Номер на артикул: 035621A21013
Гаранция (фирми и организации): 1 година •Гаранция (за потребители): 3 година • Страна на произход: Италия • Код по ТАРИК: 84385000
Описание на продукта
LA FELSINEA Titano 22 ICE охладена месомелачка
Иновативна компактна хладилна месомелачка, която запазва месото хладно в групата за смилане от подавача до чинията благодарение на своята термоелектрическа хладилна система - без компресор и газ!
Структура от неръждаема стомана, плоча и нож
Лесна за използване, лесно разглобяване за почистване
Вентилиран двигател
Цифров термометър
Мощност на модула на Пелтие: 70 W
Оборудван с нож и плоча 4,5 мм по стандарт
По избор: Аксесоари за предприятия (стандартни)
- нож: 20 BGN нето
- плоча 3 мм: 54 BGN нето
- плочка 4,5-6-8-10 мм: 44 BGN нето / бр.
По избор: Комплект Unger (група за смилане с два ножа): + 366 BGN нето
- нож: 46 BGN нето
- плоча 3 мм: 48 BGN нето
- пластина 4,5-6-8-10 мм: 42 BGN нето / бр.
Параметри
Ширина |
|
250 mm |
Дълбочина |
|
185 mm |
Височина |
|
540 mm |
Нето тегло |
|
34 kg |
Капацитет |
|
350 kg/h |
Консумация на електрическа енергия |
|
1100 W |
Електрическа връзка |
|
230/50 V/Hz |
Производителят на продукта
Основана през 1933 г., La Felsinea е един от най-големите производители на професионални машини за преработка на храни в Италия. Настоящата фабрика, разположена в Пиацола сул Брента, само на няколко километра от Падуа, е създадена през 2002 г. като изцяло нова инвестиция на зелено, с нови машинни линии и най-модерни технологии.
Произвеждат се продукти, които съчетават ергономичност с конструкция и компоненти от индустриален клас. Продуктите на La Felsinea са специално проектирани за тежка употреба и могат да се използват на най-различни места, независимо дали става въпрос за ресторант, кафене, кетъринг или месопреработвателно предприятие.
Най-популярните продукти са явно месомелачки, миксери за месо и други машини за обработка на месо за фабрики и месарници. Със своите различни машини за печене и приготвяне на месо обаче те стават все по-известни в света на професионалните машини за кетъринг.