gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Няма незабравимо гастрономическо преживяване без отлични съставки и опит. А вашите професионални познания се допълват отлично от професионалните машини, с които разполагаме. Ние осигуряваме най-доброто качество на най-изгодната цена - предлагаме ви отлични продукти с нашия дългогодишен опит.

Нашата бизнес философия

Ние носим отговорност за информацията, представена на уебсайта, и не продаваме фалшиви продукти - доставяме продукти с определени параметри в договорения срок и на договорената цена. Нашето привично, динамично обслужване на клиенти е винаги на разположение, а екипът ни за логистика и обслужване диктува максимална скорост на доставчиците и партньорите за доставка.

По време на нашето повече от 10-годишно съществуване и с над 70 000 изпълнени поръчки зад гърба си, ние натрупахме опит в бързото обслужване на най-различни нужди и филтрирането на продукти с неясно качество.

Нашият екип

Всеки член на нашия екип, който през годините нарасна до 15 души, работи усилено, за да можете бързо да се сдобиете с модерни и надеждни кухненски уреди на достъпна цена. С подкрепата на най-реномираните европейски производители можем да осигурим ефективно оборудване за най-различни кухненски операции.

Нашият професионален опит

Непрекъснато посещаваме най-важните търговски изложения в Европа, за да ви предложим най-модерните машини и процеси. Нашите служители присъстват на изложенията HOST (Милано), Hotelympia (Лондон), Hostelco (Барселона), SIRHA (Париж), Ambiente и IFFA (Франкфурт), за да отговорят на вашите специални нужди с актуални знания. Нашите сервизни техници преминават непрекъснато обучение, а ние предаваме техните знания на нашите доставчици - така че да можете да работите с още по-качествени продукти.

Представител на производителя

Предлагаме само продукти, които се ползват с надежден сервиз и доставка на резервни части. Производителите на продуктите, които продаваме, се отнасят сериозно към осигуряването на качеството, непрекъснатото обучение и доставката на резервни части. Ние сме в ежедневен контакт с нашите доставчици и камионите ни заминават редовно, за да осигурим непрекъснато снабдяване.

Информация за компанията

Име на компанията: Gammo Europe Ltd.

Адрес: 11 Hadak útja, Budapest, Hungary H-1119

Номер по ДДС на ЕС: HU23925148

Регистрационен номер в Унгария: 01-09-281228

Dun&Bradstreet, международният доставчик на бизнес информация и рейтинги на компании, класифицира финансовата стабилност и бизнес надеждността на всички предприятия въз основа на доказана система, разработена от международни експерти, чиято работа се измерва последователно.
По този начин нашата компания е избрана за едно от предприятията с най-стабилно финансово състояние.

Dun & Bradstreet tanusitvany

За нашата компания е голяма чест да бъде класирана на най-високите места в обективния рейтинг на Dun&Bradstreet. Ние обръщаме повишено внимание на това да действаме честно на пазара, поради което за нас е важно, че и външен експерт е потвърдил, че вероятността за неплатежоспособност на нашето дружество е изключително ниска. Вярваме, че като разчитаме на сертификата на Dun&Bradstreet, можем допълнително да засилим доверието към нашите клиенти, контрагенти и служители, което става все по-важно при дългосрочните и стабилни бизнес отношения. За нас фактът, че Dun&Bradstreet, като независим и международен експерт, е признал стабилността на нашата компания, е послание, че сме на прав път в изграждането и развитието на нашата компания. Тъй като рейтингът на нашето предприятие е извършен стриктно с оглед на професионални съображения, а за този рейтинг не е възможно да се кандидатства или регистрира, сертификатът на Dun&Bradstreet е наистина положително отличие за нашето предприятие на пазара.Нашето предприятие получи сертификат AAA (тройно А) на Dun&Bradstreet, който показва, че финансовият риск от установяване на бизнес отношения с нашето предприятие е изключително нисък.

Основата на сертификата Dun&Bradstreet е рейтинговата система на Dun&Bradstreet, която от десетилетия се използва за оценяване на компаниите с оглед на тяхната надеждност. Издавани с рейтинги ААА, АА и А, сертификатите Dun&Bradstreet показват стабилността на дружествата и че дружествата, притежаващи такива рейтинги - т.е. сертификати Dun&Bradstreet - имат стабилно финансово състояние. Рейтингът на компаниите ААА е въведен през 1989 г., а от 1996 г. фирмите имат възможност да демонстрират своята бизнес надеждност и под формата на сертификати. Сертификатът предоставя на отговарящите на условията фирми средства, с които да покажат на другите, че техните фирми са признати, надеждни и кредитоспособни предприятия. Сертификатът на Dun&Bradstreet се използва в различни сфери на бизнеса в няколко държави в Европа.

Класацията на Dun&Bradstreet се основава на данни от множество официални източници, като например информация от Министерството на правосъдието, вписвания от съдилищата по вписванията, както и данни от Националната данъчна и митническа администрация и други органи. В допълнение към данните от официалните източници е включена и финансова информация за фирмата, като данни за баланса, отчети за приходите и разходите и тенденции. За изготвянето на рейтинга се вземат предвид демографските данни за фирмата или организацията, т.е. възрастта, дейността, размерът и собствениците на фирмата, заедно с техните взаимовръзки. От Програмата за опит в плащанията в рейтинга се включва информация дали даденото предприятие урежда фактурите си на датата на падежа или със закъснение, т.е. каква е неговата платежна дисциплина. Освен това многобройна друга събрана информация допринася за системата на рейтинга на Dun&Bradstreet, като например данни за правоприлагането и съобщения в пресата.

Тъй като рейтингът на Dun&Bradstreet не само показва стабилното финансово състояние на нашето дружество в момента, но отчасти поради дизайна на рейтинга на Dun&Bradstreet показва и вероятността нашето предприятие да изпадне в неплатежоспособност през следващата година, можем с гордост да заявим, че нашето дружество ще продължи да бъде стабилен участник на пазара и в бъдеще.