gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Най-нови публикации

Истории на Gammo: от прости задачи до големи отговорности

2024. 03. 27.

След дълъг период на работа в ръководството той иска по-проста работа и сменя работата си. В Gammo Шандор постепенно се връща на високоотговорна позиция.

Пишете ни

Запознайте се със сокоизстисквачката!

2024. 03. 22.

Какво ще кажете, ако можете лесно да пасирате всички плодове и зеленчуци, които са ви необходими? Ако тази идея ви звучи примамливо, тогава четете нататък, защото ви представяме сокоизстисквачката!

Пишете ни

Празнични хапки: рецепта за великденска шоколадова торта

2024. 03. 21.

Ínycsiklandó falatok az ünnepi asztalnál! Ezzel a csokoládé tortával garantáltan elvarázsolod vendégeidet. Készítsd el ezt a csodát, és élvezd az ünnep ízeit és hangulatát a családoddal és barátaiddal együtt!

Пишете ни

Историите на Gammo: от доставчик до мениджър по логистика

2024. 03. 19.

Продължаваме с историите за рождените ни дни: Дюла се запознава с Гамо като шофьор на куриерска фирма. Днес той ръководи нашия екип по логистика.

Пишете ни

5+2 начина за използване на сиренето

2024. 03. 18.

Безбройните разновидности, вкусове и текстури на сиренето позволяват почти безкрайни варианти за използването му в кухнята. Как можете да използвате сиренето по креативен и разнообразен начин? Присъединете се към нас и разберете!

Пишете ни

Великденски идеи за малки и големи

2024. 03. 13.

Във вълшебния свят на великденските приготовления всяко поколение може да намери своята радост, независимо дали приготвя вкусни лакомства или украсява заедно със семейството. Открийте заедно с нас няколко уникални идеи, с които да създадете незабравима атмосфера около празничната трапеза този Великден!

Пишете ни

Най-популярни постове

We tried it: REENCLE home composter

2023. 11. 01.

We compared the brand new REENCLE composter to a similar machine from SAGE and other outdoor/indoor composting methods. The machine is not cheap - is it worth the price?

Пишете ни

What is blanching and how to do it?

2022. 04. 12.

We know it, we hear about it, but we don't know everything about it. Let's learn what blanching means.

Пишете ни

Работно време и график в края на годината

2023. 11. 22.

Важна информация за обработката на поръчките в края на годината 

Моля, разгледайте краткото обобщение за това, как обработваме и доставяме поръчки в последните дни на 2023 г.

Пишете ни

Making plant-based milk at home with Vegan Milker

2023. 05. 30.

Due to the growing popularity of plant-based milks, many people now want to make plant-based drinks at home. But is that possible? Is it worth making vegetable milk at home? That's what we're after!

Пишете ни

Making Hungarian fish soup like you've never seen it before!

2016. 11. 14.

Fish soup is well-known on all continents of the world, both in Europe and Hungary. The seasoning is different, but the kitchen tools used are the same. We selected from our machines!

Пишете ни

Конфитиране: как и защо го правите?

2022. 09. 14.

Запознайте се с изтънчената техника на френската кухня чрез конфи. Но какво точно означава това? Прочетете статията в нашия блог, за да разберете!

Пишете ни

Търсене в блога