#sous vide
Прочетете нашите статии по темата и вижте препоръчаните от нас продукти!
Интересни статии по темата:
The alphabet of pig butchering
A disznóvágások ma már egyre ritkábbak. Pedig a ‘90-es évek előtt kifejezetten gyakori volt, hogy disznóvisítás hasított bele a hajnal békés csendjébe. A töb...
Кухненски термини: sous vide
Светът на кухнята е пълен с жаргон, който често може да изглежда сложен, особено ако не сте свикнали с него. Един такъв термин е souvido. Но какво точно озна...
Могат ли зеленчуците да бъдат сувидирани? Сигурно!
Много хора знаят, че методът sous vide е идеален за месо и риба, но какво може да се направи със зеленчуци? Прочетете статията в нашия блог, за да разберете...
Ако хвърляте патица, ако тя пада, невероятно вкусно празнично меню. Какво е това?
Вкусно празнично меню, каквото не сте опитвали досега :)
Вкусовите рецептори ще изтръпнат: засуканото пилешко бутче почти се топи в устата ви!
It may seem retro, simple. In reality, it's much more than that: it takes a little more time to make, but the end result is fantastic!
Свързани продукти
Вакуумна торбичка 200мм х 300мм, 50 бр.
10,20 EUR(8,50 EUR + ДДС)
Вакуумна торбичка 250мм х 350мм, 50 бр.
14,40 EUR(12,00 EUR + ДДС)
Вакуумна торбичка 300мм х 400мм, 50 бр.
19,20 EUR(16,00 EUR + ДДС)