Газова горелка HORECATECH RS476 с 3 вентила
Производител: HORECATECH • Номер на артикул: RS476
Гаранция (фирми и организации): 1 година •Гаранция (за потребители): 2 година • Страна на произход: Италия • Код по ТАРИК: 73211190
Описание на продукта
Газова чугунена горелка HORECATECH RS476 с 3 ринга
Масивна четирикрака стабилна чугунена горелка, работеща с газ, дизайн с 3 горелки! Тази практична чугунена горелка е подходяща за ежедневна употреба. Той е идеален избор за приготвяне на големи количества вода, супа и ястия в казан и поддържането им топли.
Устройството с открит пламък може да се използва предимно на открито или в добре проветриви помещения на достатъчно разстояние от останалите мебели.
Проектиран без забавител на горенето!
Снабден с 3 отделно регулируеми крана с накрайник за маркуч
Товароносимост: макс. 120 кг
Присъединително налягане: 30 mbar
Диаметър на края на маркуча: 10 mbar
Размери на дюзите: 0.85/ 0.8/ 0.85 мм
Диаметър на повърхността за готвене: 300 мм
Подготвен за употреба в бутилки за пропан-бутан (G30 400g/h или G31 393g/h)
Кликнете тук, за да поръчате още аксесоари!
Параметри
Газова ефективност |
|
8600 W |
Ширина |
|
400/300 mm |
Дълбочина |
|
300 mm |
Височина |
|
200 mm |
Нето тегло |
|
8 kg |
Свързани продукти
Комплект регулатор на налягането с 1 м маркуч
12,00 EUR(10,00 EUR + ДДС)
Тенджера GAMMO с капак 12,9 литра 32x16cm
52,80 EUR(44,00 EUR + ДДС)
петък • 2024.12.06.
Тенджера GAMMO с капак 24 литра 36x24cm
72,00 EUR(60,00 EUR + ДДС)
Тенджера GAMMO с капак 25 литра 32x32cm
66,00 EUR(55,00 EUR + ДДС)
Производителят на продукта
Thanks to his passion for hospitality, Luigi Fasoli created L.F. in 1993, active in the small kitchen appliances sector. Over the years, the company gained serious experience and entered the market of professional equipment, the world of HoReCa. This is how the HORECATECH brand was born in 2009.
HORECATECH's products are of high quality and offer a wide selection for restaurants, cafes, bars and hotels.
The main goal of the brand is to help customers create the ideal restaurant and hotel experience for their guests.