gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Хидравличен пълнител за колбаси LA FELSINEA IS 50 Varia

Производител: LA FELSINEA • Номер на артикул: 012210

Предлагаме следните допълнителни услуги:

Пристига по поръчка

Общо време за доставка: 4-5 седмици

5.988,00 EUR4.990,00 EUR + ДДС

Гаранция (фирми и организации): 1 година •Гаранция (за потребители): 3 година • Страна на произход: Италия • Код по ТАРИК: 84385000

Описание на продукта

Хидравличен пълнител за колбаси и наденици LA FELSINEA IS 50 Varia 

Хидравличните пълнители за колбаси VARIA разполагат с мощна хидравлична система, която работи при налягане от 120 бара. Произведена изцяло от неръждаема стомана, машината може да бъде напълно разглобена за лесно почистване, без да са необходими инструменти.

Цилиндър и структура от неръждаема стомана със заоблени ъгли
Силиконови уплътнения, които действат вътре в цилиндъра за по-добро уплътнение и по-дълъг живот на уплътнението
Херметична защита на хидравличния цилиндър
Бутален прът от неръждаема стомана
Полиран и заоблен цилиндър от неръждаема стомана, без задължителна посока
Мощен и безшумен вентилиран двигател, работещ с 2800 об/мин, с незабавно действие
Автоматично връщане на буталото при спиране на двигателя
Управление на пускането/спирането на двигателя с крачен педал
Управление от неръждаема стомана със защита IP67
Високопрецизен регулатор на масления поток
Резервоар за масло с нивомер
Размери на цилиндъра: диаметър 380 mm и дължина 520 mm
Оборудван с 3 бр. пластмасови фунии с диаметър 10-18-25 мм
Оборудван с комплект колела

Препоръчваме също:
- Комплект фунии от неръждаема стомана с диаметри 16-20-28-38 мм
- Резервен комплект пластмасови фунии с диаметър 10-18-25 мм
- Еднофазна версия (220V/50Hz/1~): +140 BGN нето

 

Параметри

Ширина

730 mm

Дълбочина

550 mm

Височина

1250 mm

Нето тегло

145 kg

Обем

50 литър

Консумация на електрическа енергия

520 W

Електрическа връзка

400V/50Hz V/Hz

Свързани документи

Производителят на продукта

Въпроси и отговори