Електрически миксер за месо PROTOK P-35 до 35 кг/цикъл
Производител: PROTOK • Номер на артикул: 13079
Гаранция (фирми и организации): 1 година •Гаранция (за потребители): 3 година • Страна на произход: Хърватия • Код по ТАРИК: 84385000
Описание на продукта
PROTOK P-35 електрически миксер за месо
Електрически миксер за месо от неръждаема стомана за продължителна употреба у дома или в малък бизнес. Работата и почистването са много лесни, а миксерът е с компактни размери. Силна и здрава структура, подходяща за овкусяване и смесване на колбаси, месо за хамбургери или други месни смеси.
Един цикъл на смесване отнема около 6-8 минути, а машината може да смесва около 35 kg месо на цикъл.
Купа от неръждаема стомана и рамо за смесване
Метална структура
Задвижване с ремък за смесване
Лесно разглобяване за почистване и съхранение
Параметри
Обем |
|
27,7 литър |
Ротации |
|
50 /minute |
Капацитет |
|
35 kg/h |
Консумация на електрическа енергия |
|
750 W |
Електрическа връзка |
|
220 / 50 V/Hz |
Ширина |
|
490 mm |
Дълбочина |
|
490 mm |
Височина |
|
330 (üst) mm |
Нето тегло |
|
19.5 kg |
Свързани продукти
Месомелачка GAMMO 22 Inox с капацитет до 220 кг/час
330,00 EUR(275,00 EUR + ДДС)
Пълнител за колбаси TRE SPADE DELUXE15 литра вертикален
721,20 EUR(601,00 EUR + ДДС)
Стойка за колбаси LOUIS TELLIER
41,40 EUR(34,50 EUR + ДДС)
Работна маса от неръждаема стомана GAMMO с гръб 1000x600
180,00 EUR(150,00 EUR + ДДС)
понеделник • 2024.12.16.
Производителят на продукта
Историята на известния в момента производител Protok започва през 1977 г., когато Бранко Закаклар го основава в Хърватия. Благодарение на постепенното развитие през последните 40 години компанията вече се е превърнала във водещ производител в региона, който снабдява значителна част от Хърватия с машини за месопреработка.
Продуктите, които отговарят на най-строгите стандарти, се произвеждат на същото място и днес, а благодарение на непрекъснатото развитие на продуктите те стават все по-известни и в Унгария и други европейски страни. Сред техните продукти си струва да се подчертаят електрическите миксери за месо и ръчните машини за пълнене на колбаси, които са заслужено популярни сред месарите и месопреработвателите в задния двор поради здравата си конструкция.