gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

3 случая, когато имате нужда от голям съд или тенджера

2023. 09. 25.

3 случая, когато имате нужда от голям съд или тенджера

1. Очаквате много гости

 

Сигурен съм, че сте се сблъсквали със ситуацията, когато в дома ви идват много гости. Типични са семейните вечери или празничните събирания. Приготвянето на храна често се превръща в предизвикателство. Освен ако не разполагате с достатъчно голяма тенджера  или тиган.

Тиганите с достатъчен размер са спасителите на домакините (и домакините). Можете да приготвите голяма порция супа, запеканка или паста в един съд, достатъчна за всички.

Ако сте от хората, които обичат да забавляват семейството и приятелите си, знаете за какво говорим. Не се притеснявайте за количеството - просто ще ви трябват подходящите инструменти и вече няма да имате проблем с тълпите.

 

 2. Lekvárfőzés

 

Всеки, който някога е опитвал прясно приготвено сладко, знае, че нищо не може да се сравни с домашно приготвения вариант. Но приготвянето на домашно сладко може да бъде предизвикателство, особено когато искате да направите голямо количество.

Големите тенджери са идеални за приготвяне на сладко, тъй като осигуряват достатъчно място за плодовете и захарта. При приготвянето на сладко е важно да се бърка непрекъснато и топлината да се разпределя равномерно. Големите тенджери са достатъчно широки и високи, за да ви позволят да направите много буркани със сладко наведнъж. Достатъчно, за да може всеки да има достатъчно сладко.

Качествените тенджери  също позволяват на плодовете да се нагряват равномерно, без да залепват. Това елиминира риска от лош вкус и преваряване.

Ако обичате домашно сладко и искате да готвите с него, уверете се, че имате голяма тенджера в кухнята си!

3. Кухни, столове и сътрудници на работното място

 

 

Заводските кухни и столове са места, където обслужването на храните трябва да бъде прецизно и ефективно. Всеки ден на много хора трябва да се сервира прясна и вкусна храна.

Затова големите тенджери и тигани играят важна роля. Те спестяват време и енергия, тъй като за наличното време могат да се приготвят големи количества храна.

Ако стопанисвате училищна кухня, фирмена столова или друг вид заводска кухня, или дори зона за приготвяне на храна, знаете, че бързата и ефективна работа е от съществено значение. Големите тигани помагат на персонала в столовата да приготвя бързо и лесно големи количества храна, така че всички да си тръгнат навреме и сити.

За търговските кухни и кафенетата големите тигани не само опростяват приготвянето на храната, но и са икономически ефективни. Можете да приготвяте по-големи порции, което изисква по-малко енергия. Това може да означава значителни икономии в дългосрочен план.

Така че, ако управлявате търговска кухня или столова, не оставяйте  големите тенджери и тигани  извън кухненското си оборудване!

 

Каква е разликата между тенджера и тенджера?

 

Думите "тиган" и "тенджера  " често се използват като синоними, но има и разлики!

Готварската тенджера е висок, малък съд, който може да се използва за бавно готвени ястия, като например супи. Той е идеален за ястия на течна основа и може да се използва и за големи семейни вечери.

Готварската тенджера има по-голяма площ, по-ниски стени и може да се използва за приготвяне на голямо разнообразие от ястия. Съществува традиционна версия и версия с дръжка. Отлична е например за приготвяне на сосове.

Независимо дали търсите тенджери или тигани, попаднали сте на правилното място! Разполагаме с тенджери и тигани от неръждаема стомана във всякакви размери!
#