gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

5 неща, без които не може да има професионална кухня

2022. 02. 10.

5 неща, без които не може да има професионална кухня

Основното място в един ресторант не е трапезарията, а кухнята, която е сърцето на заведението. Това е мястото, където са заети работливите ръце, където се приготвят и приготвят най-добрите ястия. А хората, които работят тук, се нуждаят от професионални инструменти, които да им помагат да си вършат работата, подпомагайки успеха на заведението за удовлетворението на неговите клиенти.

В тази статия представяме 5 аксесоара, машини и инструменти на GAMMO, които улесняват и опростяват живота в кухнята.

 

1. Аксесоари Jolly Joker - гърнета GN

GN саксиите се предлагат с различна дълбочина и височина. Общото между тях е, че могат да се използват във фурна, фризерпещ за готвене, тиган и т.н. Те са изработени от неръждаема стомана и се предлагат от склад, могат да се мият в съдомиялна машина и са със съвместими капаци. Изберете подходящите и оборудвайте кухнята си с тях.

2. Приготвяне на храна

Никое готвене и печене не е пълно без тенджеритигани. Намирането на правилния размер е важно съображение, както и качеството на материалите, защото не купувате тези предмети за няколко месеца. Освен че са лесни за употреба и поддържане на чистота, съдовете от неръждаема стомана са изработени по висок стандарт и могат да бъдат доставени бързо до вратата ви.

3. Нагреватели за топла вода

Поддържането на правилната температура на готовата храна е важно както в кухнята, така и на бюфета или плота за сервиране. За първото препоръчваме нашия нагревател за супа GAMMO 10 литраа, а за второто -съда за печене GAMMO GN 1/1 с капак на ролка.

4. Храна за вкъщи

Ако има възможност за доставка на храна за вкъщи, е важно храната да бъде опакована правилно и да бъде доставена на клиента във вкусно състояние. Тя не трябва да е разлята или разпръсната, а текстурата и формата ѝ трябва да са такива, каквито са приготвени. За целта изберете подходящ контейнер, в който храната да бъде опакована и изпратена по пътя си. Съдът за гулаш от захарна тръстика  се предлага в опаковка от 40 броя, които могат да се използват за изнасяне с помощта на отделно предлагания капак. Допълнителни продукти са тарелките за съхранение на храна SAMMIC и най-важният инструмент за опаковане - уплътнителят за тарелки SAMMIC TS-150.

5. Миене на съдове

Чистотата на съдовете също е от съществено значение и е добре да се използва машина. Разгледайте миялната машина за чинии и чаши GAMMO с кош 50x50 cm. Уредът представлява съдомиялна машина за кетъринг за измиване на чинии, стъклени чаши, чаши, прибори за хранене, с дизайн за предно зареждане. Съдомиялната машина е изработена с отделение за миене и външен корпус от неръждаема стомана.
Като част от нашата специална оферта, ако закупите професионална съдомиялна машина сега и първата 1 кутия препарат за миене на съдове и 1 кутия препарат за изплакване
Промоцията е валидна до изчерпване на количествата и, разбира се, препаратите за миене и за изплакване могат да бъдат закупени отделно!

 

Направете ежедневната работа по-ефективна и по-гладка с нашите професионални инструменти! Посетете нашия уебсайт и изберете от нашата гама висококачествени продукти, за да гарантирате, че гостите ви винаги ще получават най-доброто обслужване. Пазарувайте сега и изпитайте разликата!

#