gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Ако обичате практични решения, това ще ви хареса: „Умна градина“ (не само за градинска къща)

2023. 04. 14.

Ако обичате практични решения, това ще ви хареса: „Умна градина“ (не само за градинска къща)

Какво е интелигентна градина?

 

Пресечната точка на иновациите и технологиите създава невероятни неща. Умните градини също са отличен пример за това: тези мини градини,, с помощта на които всеки без специален опит може да отглежда здравословни и вкусни билки, ядливи цветя и малки зеленчуци навсякъде.

 Интелигентните градини по същество са малки зеленчукови градини на закрито. Интелигентните градини по същество са безброй различни видове растения, които могат да се отглеждат в тях - по прост и практичен начин!

Какво трябва да знаете за интелигентните градини?

Всъщност това са интелигентни сандъчета за цветя. Не трябва да правите нищо друго с тях, освен да напълните резервоара с вода (те могат да поберат до 2 литра!), да поставите капсулите с растения (или патроните със семена) и да изчакате търпеливо времето за прибиране на реколтата.

 

Интелигентната градина изпълнява всички останали задачи самостоятелно. Благодарение на функцията за поливане растенията не остават без вода. Специалната LED система осигурява равномерна светлина, необходима за растежа и зреенето (при ниска консумация на енергия).

Системата се състои от две осветителни колони, които работят независимо една от друга, така че могат да се адаптират към различни размери и темпове на растеж на растенията.

 

Системата автоматично регулира яркостта на светодиода в зависимост от количеството естествена светлина. Специалната технология също така гарантира, че осветлението е включено в продължение на 16 часа, последвано от 8 часа изключване: по този начин се имитира естественият 24-часов светлинен цикъл. Благодарение ti това интелигентната градина работи перфектно дори без естествена светлина и дава плодове.

 

Minden okos kerthez - 4 db Lingot® mag csomag (kakukkfű, édes bazsalikom, fodros petrezselyem, metélőhagyma-snidling) tartozik!

Характеристики на интелигентните градини

Нетното тегло на интелигентните градини Véritable Smart е само килограм и половина (без семената и водата): това са наистина мини градини, които могат да се поберат на малко място - но дават богата реколта.

 

Самодостатъчен

 

От казаното дотук вече стана ясно, че интелигентните градини са самодостатъчни.

 

Те автоматично се грижат за поливането, правилното количество светлина и осигуряването на хранителни вещества. 

 

Веднага след като успешно инсталирате интелигентната си градина, можете дори да пътувате - градината ще знае какво да прави. Резервоарът за вода може да снабдява растенията с достатъчно количество вода в продължение на три седмици. Така че формулата е проста: преди триседмичната ваканция засаждате градината, пълните резервоара с вода - а след това, когато се приберете от пътуване, единственото, което трябва да направите, е да приберете реколтата!

 

(П.С.: ако растенията ви вече са се развили преди почивката, очаквайте, че общото количество вода ще е достатъчно само за 1,5-2 седмици.)

 

Ефективен

Благодарение на уникалната технология интелигентната градина осигурява едновременно перфектни условия за живот на различни видове растения - реколтата винаги ще бъде висококачествена и богата.

 

Съставът на растителните капсули Véritable® Lingot®е уникален и всяка от тях съдържа необходимите органични семена, органична почва и основни хранителни вещества.

 

Можете да избирате от безброй различни видове растения: кликнете тук и разгледайте асортимента!

 

Какво принадлежи на една интелигентна градина?

 

Поръчайте интелигентна градина Véritable Smart White или интелигентна градина Véritable Smart Copper - от нас, изберете дизайна, който подхожда повече на вас и вашия дом! Всяка интелигентна градина се доставя с - 4 пакета семена Lingot® (мащерка, сладък босилек, рунтав магданоз, лук)!

Можете да поръчате допълнителни растителни капсули по всяко време:

 

 

Кликнете тук, и поръчайте интелигентна градина още днес, за да можете и вие да отглеждате растения в дома си бързо, безпроблемно и практично! Без значение къде живеете и с колко време разполагате, градинарството ще бъде детска игра! Кликнете тук за да видите ръководство за сглобяване!

Ако обичате практичните решения, това ще ви хареса!


Свързани продукти