gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Европейско първенство по футбол 2024: Основни аксесоари за гледане на мача

2024. 05. 28.

Европейско първенство по футбол 2024: Основни аксесоари за гледане на мача

Основни аксесоари за гледане на мачове

Независимо дали искате да създадете перфектната атмосфера за себе си, за партньора си, който обича футбола, за детето си, за баща си или за гостите си, които ще гледат мача, има няколко аксесоара, които ще ви бъдат от полза. Надяваме се, че те също ще гарантират, че всеки следобед и вечер, прекарани в гледане на мачове, ще бъдат незабравимо преживяване - но много зависи от сервирането, както вече научихме в кетъринга!

Ето защо сме събрали 3 аксесоара, които трябва да си купите възможно най-скоро за футболния ЕК!

 

Охлаждащ диспенсър за бира

„Винаги имайте бира под ръка!“ - това вероятно е една от най-големите мечти на всеки футболен фен. Ужасно е, когато чашата/каната/бутилката с бира е празна и трябва да се ходи до хладилника за следващата порция... Е, шегата настрана, наистина прави гледането на мача вкъщи наистина удобно и уютно, ако трябва само да се наведете напред към автомата за бира с празната чаша, а тя може да бъде напълнена за секунди!

Затова определено препоръчваме закупуването на следния продукт:  INNOVAGOODS 4 литра охлаждащ диспенсър за бира. В средата могат да се поставят 2 контейнера за лед, така че бирата да се поддържа непрекъснато охладена. Дозирането също е лесно, тъй като благодарение на крана можете да напълните празната чаша лесно и без да капе. Освен това чашите могат да се съхраняват в отделението за съхранение в долната част!

 

Ролкова скара за хот-дог

Каква храна върви добре с гледането на мача? Нещо, което е лесно за приготвяне и върви добре с бира. Хот-договете обикновено са такива!

Няма по-хубава лятна храна от тънки наденички или хотдог на скара!

Препоръчваме този продукт: Хот-дог грил GAMMO и наденичките ще бъдат хрупкави, крехки и ароматни на грила. Може да се поставят кифличката за хотдог, горчицата, кетчупът и други добавки - и перфектният празник за мача е готов!

 

Машина за рязане на картофи

Първоначално може да ви се стори изненадващо предложение, но ако се замислите колко добре се съчетават пържените картофи със студените напитки, е логично, че може да имате нужда от този продукт.: картофобелачка!

С помощта на този инструмент подготовката на картофите за пържене ще бъде много по-лесна и опростена.

Не се колебайте да го поръчате, ще се възползвате от него!

 

Пожелаваме ви добра подкрепа за Европейското първенство по футбол през 2024 г.! Играчите със сигурност ще направят всичко възможно, за да направят преживяването незабравимо, направете всичко възможно, за да бъдат условията за гледане на мача у дома перфектни!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи! А ако искате да прочетете още подобно съдържание, следете страницата ни във Facebook, за да не изпускате последните новини!


Свързани продукти