gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Кафемелачка за дома

2024. 06. 03.

Кафемелачка за дома

Кафемелачка за дома

 

Ако сте любители на кафето, вероятно вече усещате аромата на прясно кафе в дъха си като нищо друго. Вълшебно е усещането, когато мирисът на сутрешно кафе се прокрадне в ноздрите ви - сякаш сънят е напуснал очите ви и сте готови да посрещнете деня!

Какво е необходимо, за да започвате всеки ден с това ароматно изживяване? Смилайте кафе на зърна у дома, прясно, непосредствено преди приготвянето му! Смилането на кафето вкъщи не само прави кафето ви по-богато и наситено, но и добавя ново, почти ритуално измерение към преживяването ви при пиене на кафе.

Нещо повече, когато сами регулирате фиността на смилане, имате пълен контрол върху крайния резултат. Използването на кафемелачка е не само практично, но и стилно. С нея цялата кухня става по-красива, тя придава стил на всяко пиене на кафе и прави вкуса на кафето различен: истински прилив на интензивен аромат! Не позволявайте на шума и суетата на ежедневието да ви лишат от удоволствието от кафето; открийте как може да се насладите на кафето у дома!

 

Изкуството за смилане на кафе

 

Време е да навлезем по-дълбоко в изкуството на смилането на кафе! Изживяването от пиенето на кафе не трябва да се ограничава само до консумацията му!

Печенето на кафето е от основно значение за характера на напитката. Когато кафеените зърна са прясно смлени, отделените масла и аромати попадат в чашата ви в пълния си вид, което ви дава много по-богат и интензивен вкус.

Първата стъпка винаги е да решите какъв вид кафе искате да приготвите! Добрата кафемелачка ще ви позволи да регулирате фиността на смилане, което е от съществено значение за всеки метод на приготвяне на кафе. Ако целта ви е еспресо, финото смилане е от ключово значение. Но ако искате да приготвите кафе тип френска преса, по-грубото смилане е идеално!

Не забравяйте, че изкуството на мелене на кафе започва с истинска страст - подложете се на изпитание и открийте тайната на перфектното кафе в уюта на собствения си дом! 

Ръчни кафемелачки

Ако търсите автентично (почти старомодно) решение, можете да използвате и ръчна кафемелачка. С такава мелница смилането може да бъде прецизно настроено - а усещането е като нищо друго, тъй като усещате как сами приготвяте кафето, докато го въртите.

Ако сте привърженик на „вареното“ кафе, задължително си купете ръчна мелничка! Начинът, по който кафеените зърна се превръщат във фини зърна и след това в копринено кафе, е неописуем. Всъщност не можете да откажете, ако харесвате кафето не само като задължение.

Така че, ако и вие сте любители на кафето,  изберете хубав и стилен модел оттук!

 

Най-добрата кафемелачка за дома

Ако сериозно се интересувате от приготвянето на кафе и искате да използвате професионални инструменти у дома (защото сте убедени в това, което прочетохте досега),  SAGE Smart Grinder Pro е задължителна придобивка за вашата кухня!

Електрическата кафемелачка SAGE Smart Grinder Pro е не само стилна (което ще освети цялата стая), но и изключително гъвкава!

  • Контейнер за кафе на зърна от 450 грама,
  • LCD дисплей
  • и бутон за управление

осигурява лесна и удобна употреба за всички любители на кафето, независимо дали става въпрос за домашна или офис употреба.

Истинският специалитет обаче се крие в конусовидните дискове за смилане от неръждаема стомана, които са идеални за смилане на всички видове печени кафеени зърна, независимо дали става въпрос за еспресо, филтърно или обикновено кафе. Интелигентната система за дозиране автоматично регулира количеството и фиността на смляното кафе според избрания вид. С регулируемата финост и продължителност на смилане (които могат да се задават в 60 различни настройки) можете да извлечете максимален вкус и аромат от кафените зърна.

  • Цифровият таймер,
  • неплъзгащите се крачета,
  • защита от прегряване,
  • и подвижна долна тава

почти черешката на тортата!

 

 

 

Ако търсите кафемелачка за домашна или офис употреба, изберете SAGE Smart Grinder Proo!

А ако търсите професионален инструмент за вашия бар, кафене или ресторант, разгледайте нашите кафемелачки и кафемашини, като кликнете тук!

Небесният вкус и неповторимият мирис са само на няколко кликвания разстояние!

 


Свързани продукти