gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Кухненски инструменти, които може би не познавате, но трябва да опитате

2023. 11. 10.

Кухненски инструменти, които може би не познавате, но трябва да опитате

Vegan Milker Classic - производител на мляко на растителна основа

Искате ли да си приготвяте прясно, питателно и натурално мляко на растителна основа в уюта на собствения си дом? Тогава Vegan Milker Classic е създаден за вас!

Това издръжливо устройство открива ново измерение на производството на мляко на растителна основа. Всичко, от което се нуждаете, е преносим блендер и Vegan Milker и можете да приготвите любимите си напитки на растителна основа за секунди: независимо дали става дума за кокосово мляко, овесено мляко, оризово мляко, соево мляко, бадемово мляко или друго мляко на растителна основа. (Можете също така да гледате стъпките във видеоклипа в галерията с изображения на продукта).

В растителното мляко, произведено с Vegan Milker, се запазва цялата хранителна стойност и оригиналният вкус на суровината, а освен това то е 5 пъти по-хранително от индустриалните (консервирани) напитки. През есенния период, когато е от изключителна важност да запазим здравето си и да укрепим имунната си система, това домашно приготвено, питателно растително мляко може да бъде истинско спасение.

Сушилня

Обичате ли сушени плодове и зеленчуци? Тогава се нуждаете от практична сушилня от неръждаема стомана, като например сушилнята TRE SPADE Atacama Cube. Благодарение на елегантния си дизайн тя е не само функционална, но и естетически се вписва идеално в модерната кухня.

Отличен за сушене на зеленчуци, плодове, гъби, цветя, билки, макаронени изделия, парчета месо (джърки). Можете лесно да настроите времето и температурата на сушене на цифровия контролен панел, така че винаги да постигате перфектен резултат.

Вграденият вентилатор гарантира, че храната се суши равномерно, така че не е нужно да се притеснявате за филийки с различна дебелина. Освен това, благодарение на ниското ниво на шум, можете да я използвате дори през нощта, без да бъдете обезпокоявани от шума при работа.

Но защо си заслужава да сушите у дома? Есента е времето за сезонни сушени плодове. Те могат да обогатят диетата ви, тъй като по това време ядем по-малко пресни плодове, отколкото през лятото. Изсушените вкъщи плодове са лесни за пренасяне и опаковане, така че могат да бъдат чудесни спътници по време на есенно пътуване. Освен това е по-уютно и рентабилно да приготвите сушените деликатеси у дома, отколкото да купувате готовия вариант в пакет.

Ренде за сирене Louis Tellier One Touch

Обичате ли сирни ястия? Тогава се запознайте с рендето за сирене Louis Tellier One Touch, което ще ви помогне да настържете не само сирене, но и ядки и шоколад. Това устройство има практичен контейнер за събиране: подаването никога не е било толкова лесно и чисто.

Независимо дали става въпрос за твърдо сирене като пармезан или меко сирене като трапист, с това устройство можете да постигнете перфектния резултат за секунди. Напълнете устройството с парчета сирене или ядки, натиснете бутона Start и можете да настържете директно върху прясно сервирана храна или в контейнера за събиране. Освен това в опаковката ще намерите 2 различни диска: фино и едро ренде, така че да можете да постигнете най-подходящата текстура за всяка храна.

Знаем колко трудно може да бъде почистването на традиционните рендета за сирене, но с това устройство този проблем остава в миналото. То може лесно да бъде разглобено и почистено, а резервоарът за събиране и дисковете за настъргване могат да се мият и в съдомиялна машина. По този начин можете да спестите не само време, но и енергия!

Горещите крем супи са особено популярни през есенния период. Помислете си колко вкусна може да бъде крем супа от сирене или крем супа от сладки картофи с прясно настърган кашкавал отгоре! С рендето за сирене One Touch ръцете ви няма да се уморят, докато рендосвате, така че можете лесно да настържете сирене за по-големи количества храна.

Резачка за лук Alligator с контейнер за събиране

Харесвате ли пресния лук в храната, но не толкова сълзите, които падат, когато го нарежете? Тогава сега ви показваме едно устройство, което ще направи работата в кухнята лесна! Запознайте се с уреда за рязане на лук Alligator!

Кубчетата от лука, натиснати с твърдо движение, отиват направо в прозрачния контейнер за събиране. По този начин не само пестите време, но и не се налага да се борите със сълзите си. Устройството е лесно за използване и почистване, така че не е необходимо да прекарвате часове в кухнята в чистене. Размерът на кубчето 6x6 мм е идеален за повечето ястия, независимо дали става въпрос за вкусна яхния или вкусна салата. Остриетата от неръждаема стомана гарантират дълъг експлоатационен живот, а пластмасовата рамка, пресата и контейнерът за събиране гарантират лесна употреба.

С уреда за рязане на лук Alligator гарантирано няма да плачете от лук, така че можете да приготвяте любимите си ястия с усмивка дори в есенните дни.

 

Можете да промените рутинната си работа в кухнята само с едно кликване! Тук ще намерите кухненски инструменти, които превръщат рязането на лук в детска игра. Открийте света на модерните кухненски уреди!