gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Лятото е тук, време е да извадите машината за сладолед!

2024. 06. 12.

Лятото е тук, време е да извадите машината за сладолед!

Най-добрият начин за облекчаване на летните горещини

С настъпването на летните горещини всички търсим най-добрите начини да се разхладим и освежим. Какъв по-добър начин от сладоледа? Неслучайно сладоледът се превръща в любим продукт на всеки летен сезон.

Летните горещини карат много хора да се обърнат към хладилника за малко освежаване. Първата хапка студен, кремообразен сладолед моментално облекчава горещината и спира времето за миг. Сладоледът не само ви разхлажда, но и ви изпълва с щастие - може би една от причините, поради които всички го обичаме.

Универсалността на сладоледа също допринася за неговата популярност. Независимо дали става дума за класическа ванилия, шоколад или вълнуващи плодови вариации, всеки може да намери своя любим вкус. Освен това при домашно приготвения сладолед можете напълно да персонализирате рецептите според собствения си вкус!

Съвместното приготвяне на сладолед може да бъде чудесно занимание със семейството и приятелите. А като домакин, колкото повече уникални (и вкусни) вкусове можете да създадете, толкова повече ще се разпространи репутацията ви! Няма нищо по-хубаво от това да видите усмивките по лицата на вашите близки или гости след добре направена дегустация на сладолед.

Когато летните горещини станат непоносими, извадете машината за сладолед и започнете да експериментирате с различни вкусове!

 

Време е да извадите машината за сладолед!

 

Ако искате наистина професионален и вкусен сладолед, машината за сладолед HENDI е най-добрият избор! Тази машина е чудесен инструмент не само за любители пекари, но и за сладкари и ресторантьори.

Машината е оборудвана с компресор, така че автоматично разпознава консистенцията на десерта и го поддържа в желаната консистенция до сервирането, в съответствие с настройките. Перфектен за приготвяне на домашен сладолед, сорбе или замразено кисело мляко само за 30-90 минути (в зависимост от съставките).

Тя е лесна за използване: просто изсипете съставките в купата за смесване и машината ще свърши останалото. Функцията за съхранение в хладилник ви позволява да съхранявате готовия сладолед до 3 часа, така че винаги да разполагате с хладно лакомство, готово да бъде поднесено на гостите ви.

В базовия пакет

  • купа за смесване,
  • лопатка за смесване,
  • лъжица за сладолед
  • и четка за почистване 

 

така че да разполагате с всички необходими инструменти за приготвяне на перфектния сладолед.

Не се колебайте повече, а започнете с приготвянето на сладолед! Щракнете тук, за да поръчате машина за сладолед HENDI!

 

Съвети и трикове за приготвяне на перфектния сладолед

Ако вече сте закупили машина за сладолед HENDI (защото ще я закупите, нали?), време е да научите най-добрите съвети и трикове за приготвяне на перфектния сладолед! 

  • Започнете с основни рецепти, като класическата ванилия е едно от най-добрите места за започване. Просто смесете 2 чаши мляко, 2 чаши сметана, 1 чаша захар, 1 супена лъжица екстракт от ванилия и сте готови да използвате машината си за сладолед. Тази основна рецепта е лесна за разнообразяване и ви дава чудесна основа за експериментиране.

  • Шоколадовият сладолед също ще бъде лесен! Към ваниловата основа добавете половин чаша какао на прах и 100 грама разтопен шоколад - и ще получите основа за шоколадов сладолед!

  • След като сте усвоили основите, е време да експериментирате! Възползвайте се от свежестта и уникалните вкусове на сезонните плодове, за да приготвите специални сладоледи. Всичко, което трябва да направите, е да пасирате плодовете и те са готови за приготвяне на сладолед!

  • Подправки и билки. Пресният босилек или мента също са чудесни за плодови сладоледи.

  • Експериментирайте с лешници, бадеми или дори с мед. Тези съставки ще добавят не само вкус, но и текстура!

  • И когато сервирате, не забравяйте практичните решения, като например биоразградима лъжичка за сладолед.

 

 

Най-хубавото при приготвянето на сладолед е, че няма граници за творчеството ви. Възползвайте се от всяка възможност да създадете нещо ново и вълнуващо! Само едно кликване ви дели от сладоледа!

Насладете се на сладоледа си

# #