gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Любими храни от улицата

2021. 11. 05.

Любими храни от улицата

С настъпването на хладното време могат да се появят любимите улични храни. Показваме ви машините и инструментите, с които се приготвят звездите на гастро фестивалите!

Топ 1. Сладкиши

Днес тя покорява не само обикновените и сиренето със заквасена сметана, но се предлага и с модерни добавки като сьомга или хайвер. Освен със солени вкусове, може да се направи и със сладки, но някои неща са сигурни: той е очарователен, неустоим е, а миризмата му е неповторима! Изберете от нашите фритюрници за сладкиши или от инструментите, капкомерезиче.

Топ 2. Хот-дог

Другият е много любим. Освен класическите с кетчуп, майонеза или горчица, популярни са и версиите с пържен или препечен лук, сирене и краставици с различни сосове. Не се колебайте да се доверите на въображението си! Не оставяйте покупката на фурна за хотдог на случайността, а уреда за приготвяне на хотдог на GAMMO.

Топ 3. Гофрети

Вафлата е истински десерт за четири сезона, но докато през лятото е популярна версията със сладолед и пресни плодове, с настъпването на студеното време вече се търсят вариантите с крем, сметана и пяна. Прекрасната форма на двойната гофретник с форма на сърце на гофретник MAXIMA ще спечели сърцата на вашите гости още преди да са я опитали.

Топ 4. Понички

В допълнение към класическата версия с конфитюр, различните вариации оцветяват все по-скучните цветове на есента и изпълват гостите ви с хормона на щастието!Ето и селекция от нашите фритюрници за понички.  Автоматичният фритюрник за понички е най-добрият избор за събития на открито!

Топ 5. Горещи напитки

С настъпването на хладното време преминете към топли напитки. Вземете професионален диспенсър за горещ шоколад. Или се сдобийте с термоизолирания диспенсър за напитки GAMMO. Запазва напитките при еднаква температура до 6 часа. Предлага се и вариантът с вместимост 25 литра.

 

Заредете енергийните запаси на гостите си с вкусни лакомства, които могат да се ядат в ръка и имат ретро вкус!


Свързани продукти