gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Разградими кухненски прибори от естествени материали в името на опазването на околната среда и устойчивостта

2023. 10. 09.

Разградими кухненски прибори от естествени материали в името на опазването на околната среда и устойчивостта

Какво е храна за пръсти?

Но преди да пристъпим към това, нека кажем няколко думи за това какво представлява храната с пръсти. Макар че това е свързано само допирателно с темата, за да разберем по-късно, си струва да изясним какво е това понятие още сега, в началото.

Наричаме "храна с пръсти" всяка лесна за ядене храна, закуски, хапки, закуски, които се сервират на малки порции и могат да се ядат с ръка или с малка лъжичка или малка вилица. Обичайно по този начин се предлагат малки сандвичи, бисквити, плодове и сладкиши на различни събития, постоянни приеми и откривания.

Храната с пръсти включва и елегантно и стилно сервиране. Инструментите (чаши, чинии), предназначени за тази цел, са предназначени да направят това възможно.

 

Инструменти за хранене с пръсти, изработени от захарна тръстика

Инструментите за хранене с пръсти, които предлагаме, са изработени от възобновяеми и разградими материали, предимно от захарна тръстика. Продуктите имат и етикет FSC®: този знак гарантира, че суровините идват от отговорно управление на горите. Благодарение на това тези чаши и чинии са напълно екологични.

Пример за такъв продукт е квадратната чаша от 60 ml. Тя е напълно подходяща за предлагане на студени и топли дегустации и дори може да се използва в микровълнова фурна. Освен че е практична, тя е и изключително ефектна и декоративна.

Но същото може да се каже и за квадратните и кръглите плочи. Квадратната чиния е елегантна, кръглата купа е отличен избор за сервиране на сосове и пюрета, а кръглите чинии с различен диаметър (120 mm160 mm és 200 mm) са идеални за тези, които харесват класическия дизайн.

Всички те са полезни за барове, ресторанти и други подобни места, където редовно се организират брънчове, партита и постоянни приеми.

 

Комплект разградими прибори за хранене

Разградимите комплекти прибори за хранене също са съществен елемент от кетъринга и събитията, провеждани в духа на екологичното съзнание.

Този комплект включва дървени прибори за хранене и подходяща хартиена салфетка. Всичко това е опаковано в хартиена торбичка с разграждащ се дизайн.

Приборите за хранене са приятни на допир, а характерният за тях естествен цвят има сдържан и естествен вид. Препоръчваме на всички коли за улична храна да си го купят!

Струва си да допълните комплекта с биоразградима лъжица за сладолед, ако гостите нерядко похапват и десерт. Бамбуковата лъжица е екологична алтернатива на традиционните пластмасови лъжици. Почти задължителна за сладоледаджийници, сладкарници, барове и бистра!

 

Чиния за сервиране, изработена от палмови листа

И накрая, но не на последно място, не можем да подминем истински автентичната, но уникална чиния, направена от разлагащи се палмови листа!

Приятната на допир чиния е идеална за сервиране на топли и студени ястия, малки хапки, закуски, десерти и други ястия с пръсти. Може да се използва за микровълнова печка и за загряване във фурна. Биоразградима и естествена.

 

Ако публикацията ви е харесала и искате да тръгнете по пътя на екологичното съзнание, поръчайте един от нашите разграждащи се инструменти! А ако искате да прочетете още подобно съдържание, последвайте ни във Facebook и Instagram , както и се абонирайте за нашия YouTube channel