gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Сертификатът Dun & Bradstreet: гаранция за стабилност на бизнеса

2024. 02. 19.

Сертификатът Dun & Bradstreet: гаранция за стабилност на бизнеса

 

За мнозина името на Dun & Bradstreet вече е гаранция за финансова надеждност и бизнес стабилност. Тази международна компания за предоставяне на бизнес информация и рейтинги е ключов играч в света на бизнеса от много десетилетия и нейните рейтинги са не само слава за бизнеса, но и сериозно предимство.

Изключително голяма чест за нашата компания е и това, че за втори път е сред най-стабилните компании въз основа на обективния рейтинг на Dun & Bradstreet. Този сертификат не съществува само на хартия; зад него стои цялостна и постоянно измервана методология, разработена от международни експерти. В резултат на това финансовата стабилност и бизнес надеждността на нашата компания получиха удостоверение, чието значение нараства с всеки изминал ден в света на бизнеса.

Сертификатът Dun & Bradstreet AAA, който нашата компания получи, ясно показва, че финансовият риск от установяване на бизнес отношения с нас е изключително нисък. Това признание не само отразява миналото ни представяне, но и укрепва бъдещите ни перспективи. Този рейтинг не само отчита текущата ситуация, но също така гледа напред и оценява вероятността дадена компания да изпадне в несъстоятелност през следващата година.

Важно е да се подчертае, че рейтингът на Dun & Bradstreet не се основава само на няколко данни. В допълнение към официалните източници се вземат предвид и много други фактори, като например възрастта, дейността, размера или дори платежната дисциплина на дружеството. По този начин рейтингът предоставя реалистична и цялостна картина на предприятието, като помага на бизнес партньорите при вземането на решения.

Следователно сертификатът на Dun & Bradstreet е не просто комплимент, а ясно предимство на пазара. Той доказва ангажимента на нашата компания за финансова стабилност и бизнес надеждност, а също така засилва посланието към нашите клиенти, доставчици и служители, че могат да изградят дългосрочни и стабилни бизнес отношения с нашата компания.

Както показва рейтингът на Dun & Bradstreet: ние сме на прав път в изграждането и развитието на нашата компания и ще продължим да бъдем стабилен участник на пазара и в бъдеще.