gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Запознайте се със сокоизстисквачката!

2024. 03. 22.

Запознайте се със сокоизстисквачката!

Предимства на сокоизстисквачката

Сокоизстисквачката не бива да липсва в кухнята ви, ако искате да приготвяте здравословни ястия бързо и лесно, да пестите време и да имате разнообразни ястия.

Тя дава възможност за секунди да се приготвят вкусни, богати на фибри напитки и ястия от пресни, богати на хранителни вещества плодове и зеленчуци.

 

Многостранното използване на сокоизстисквачката

Може да се случи така, че първото нещо, което ви идва на ум, когато си помислите за използване на сокоизстисквачка, е вкусно, цветно смути. Тя обаче може да се използва за много повече от това. Опитахме се да съберем за вас идеи, които могат да бъдат специални!

 

Закуската: Купа със смути

Ако искате да хапнете наистина засищаща, богата на енергия и здравословна закуска, купата със смути е чудесен избор! Тя представлява изключително гъсто смути, което можете да ядете с лъжица. Тайната е да използвате повече плодове (за предпочитане замразени) и по-малко течност.

Съвет: Добавете семена от чиа, гръцко кисело мляко и лед, за да постигнете подходящата консистенция. (На нашия сайт можете да намерите и многофункционални машини, които имат отделна програма за приготвяне на ледени коктейли/смоути.) Сервирайте готовата закуска със семена и пресни плодове.

 

Обядът: Супи

С помощта на сокоизстисквачката за плодове и зеленчуци ще можете да създавате невероятно меки и кремообразни супи. Независимо дали става дума за студена крем супа с малини или за божествена, топла зеленчукова крем супа, с този уред резултатът гарантирано ще бъде добър!

Съвет: Сварете суровината за избраната супа до омекване (може да е например цвекло), след което я пасирайте с малко бульон. Благодарение на това текстурата на "основния материал" ще бъде много по-кремообразна. След като я пасирате, върнете я на котлона и добавете готварска сметана. Когато е готова, добавете подправки по ваш вкус!

 

Вечеря: Дипове и сосове

Благодарение на функцията за пасиране на сокоизстисквачката можете дори да приготвяте вкусни домашни дипове и сосове за вечеря.

Съвет: Сложете доматите и листата босилек в машината и след като ги пасирате, подправете със сол, черен пипер, риган и мащерка. След това можете да намажете пицата с готовия сос, но той е идеален и за спагети.

 

Кой тип трябва да изберете??

На нашия уебсайт можете да намерите няколко вида сокоизстисквачки, така че да имате възможност да изберете машината, която най-добре отговаря на вашите нужди и очаквания. Всички устройства са много лесни за използване и могат лесно да се разглобяват и почистват след употреба..

  •  Ако искате да я използвате за по-проста употреба, тогава сокоизстисквачката SAGE Cold PLUS може да бъде отличен избор за вас, но ако искате нещо наистина допълнително, тогава трябва да си вземете един от многофункционалните продукти.
  • Sage 3x bluicer и sage 3x bluicer pro могат да се използват и като блендер, уред за приготвяне на смутита и сокоизстисквачка.
  • Сокоизстисквачката sage juicer cold xlима 2-литров контейнер и изключително голям отвор за зареждане. Благодарение на това можете дори да добавяте зеленчуците и плодовете, които искате да използвате цели.

Резюме

В обобщение може да се каже, че със сокоизстисквачката можете не само да бъдете истински супергерой, който може да върши хиляди неща наведнъж, но и да приготвяте вкусна храна. А благодарение на големия избор можете лесно и просто да изберете машината, която ви подхожда най-добре.

 Ако се чудите какви други свойства имат сокоизстисквачките, кликнете тук!

Ако искате да прочетете подобно интересно съдържание и да се запознаете с нови рецепти, следете страницата ни, за да не пропуснете новините!

#