gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

5 тайни на роботизираната машина ANKARSRUM

2024. 06. 26.

5 тайни на роботизираната машина ANKARSRUM

Професионалният робот вече е почти задължителна част от дома на дама или господин, който обича да пече и да готви. Но в допълнение към месенето, замесването на тесто и разбиването суперсилите на кухненски роботи ANKARSRUM, произведена в Швеция, могат да бъдат разширени още повече. 

В този видеоклип ви показахме основния пакет, а сега ще откриете допълнителните му заглавия и други малки тайни, за да подобрите и без това богатия основен пакет.

 

Пакет DeLuxe

Ако не можете да се задоволите с по-малко, но искате да получите повече за парите си, пакетът DeLuxe е за вас. Най-популярните аксесоари за кухненски роботи ANKARSRUM се предлагат в един пакет на по-ниска цена, отколкото ако ги закупите поотделно. Съдържанието на пакета е изключително богато, тъй като ако изберете този пакет, ще ви изпратим около 8 различни части за главата, включително месомелачкасокоизстисквачка за цитруси  или най-новата част за главата Turmix. А като допълнение, тази страхотна селекция включва и главата за изстискване на сладкишиКликнете тук, за да видите точното съдържание на пакета!

Go green пакет

Препоръчваме този избор най-вече на собствениците на ANKARSRUM , които се грижат за здравето си, тъй като цитрусовата сокоизстисквачка  приготвя сутрешната напитка, главата Turmix приготвя енергията за сутринта, а главата за нарязване на зеленчуци подготвя основата за небесните салати за обяд.

Глава накрайник за изработване на мюсли

Пригответе си питателна, богата на микроелементи и фибри здравословна закуска, с която не само да започнете деня, но и да го захраните. Тази добавка улеснява приготвянето на домашно мюсли от пшенични, овесени, ръжени или оризови зърна.

Фаворит на любителите на паста

След като тестото е издълбано, разтеглете го! Важно е да омесите с робота и основата на лазанята, спагетите или  други тестени изделия, които ще придобият окончателната си форма с помощта на умните чашки за глава на ANKA. В това видео ще научите тайните на приготвянето на домашни спагети.

Ярки цветове

Различните хора имат различни вкусове, а различните домове - различни стилове и цветове. Вашият робот ANKARSRUM ще привлича погледите в кухнята ви не само заради декоративния си вид, но и защото можете да съчетаете цвета на машината с цвета на кухнята си.

Разгледайте многото нюанси, които предлагаме, и се влюбете в него още сега, защото знаете: можете да живеете без ANKA , но е много по-добре да печете с него!

Ако това кухненско чудо ви харесва, поръчайте го от нашия уебсайт в желания от вас цвят!