gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Истории на Gammo: от прости задачи до големи отговорности

2024. 03. 27.

Истории на Gammo: от прости задачи до големи отговорности

През юни 2024 г. ще се навършат 9 години, откакто намерих обявата за работа в Gammo Europe Ltd. От описанието бях сигурна, че бих искала да работя тук. Работата, за която първоначално кандидатствах, беше позиция "склад/обслужване на клиенти". Като икономист с диплома по хотелиерство и ресторантьорство и 20-годишен опит в областта на логистиката смятах, че тук ще намеря своето място.
С времето го направих, но първата стъпка беше да убедя дамата от headhunter по време на телефонното интервю, че тази позиция е за мен.
Първото интервю на живо беше в едно кафене, където на по чаша кафе и сладкиш мениджърът ме убеди, че принадлежа на екипа на Gammo.

Интервюто мина толкова добре, че оттогава имах възможност да се пробвам на няколко различни позиции, а благодарение на свършената работа тази година бях назначен за заместник-изпълнителен директор. Най-голямото ми преживяване в Gammo е, че съм част от непрекъснатото развитие и растеж на компанията. Присъстваме във все повече държави и това е видно, тъй като броят на екипа за обслужване на клиенти нарасна до 6 през последните 10 години.

Един от положителните преживявания, които имах тази година, беше, когато клиент дойде в офиса със счупен унгарски език и плахо се опита да попита. Когато го попитах на какъв език би искал да общува, отговорът беше сръбски. Веднага успях да кажа на една от колежките си, която работи в отдела за обслужване на клиенти на хърватски език, но разбра дамата и успя да ѝ помогне да направи поръчката.
Друг положителен опит, който имам, е, че получавам все повече отзиви, че Gammo е справедлива служба при разглеждането на жалби.

На работа ходя предимно с велосипед, което привлича вниманието на много мои колеги. Много от тях разбраха, че можеш да пътуваш до работа с велосипед почти отвсякъде - от различни части на града или дори от предградията.
От миналата година компанията предостави на разположение и два електрически велосипеда за хората, които искат да пътуват до работа от по-далечни места или просто искат да се придвижват по-лесно с велосипед до работа.

Тази година с няколко колеги планираме да обиколим езерото Балатон за един ден. Надявам се да разкажа за това в друг блог.


Свързани продукти