gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Истории на Gammo: от обслужването на клиенти до музикалната група

2024. 03. 11.

Истории на Gammo: от обслужването на клиенти до музикалната група

През януари се присъединих към GAMMO преди 2 години като хърватскоговорящ представител за обслужване на клиенти. Дори моето присъединяване към компанията беше необичайно събитие, тъй като ми се обади един приятел (който не знаеше за търсенето на работа), докато актуализирах автобиографията си, и ме помоли да се обадя на такъв и такъв телефонен номер, не съжалявам, това е добра работа и добър екип. Не се разочаровах!

Моят колега Йожеф Б. ме инструктира за работните процеси, и то много задълбочено. След като преведох уебсайта, бързо се справих с процеса на фактуриране. Бях запознат и с работата на склада и оттогава ми се възлагат допълнителни задачи. По мое мнение успях да развия добри колегиални отношения с колегите си.

Атмосферата в GAMMO винаги е добра. Понякога има трудни дни, но от друга страна, къде няма такива? Разбира се, работата и клиентите са на първо място, но също така обичаме да чуваме забавните истории и проблемите си. Знам, че "семейната атмосфера" се е превърнала в изтъркана фраза в наши дни, но това е, което наистина имаме тук. Тя е най-видима по време на фирмените ни събития, като например пътуванията за тиймбилдинг и станалия вече традиционен фестивал за пълнене на наденички GAMMO. Всъщност с няколко колеги дори създадохме група, наречена "B-side", и свирихме на встъпителен концерт за служителите на компанията и техните семейства. С не по-малък успех!

 

 Що се отнася до преживяванията, едно от любимите ми и трогателни беше, когато една възрастна дама ми се обади от Хърватия и ми каза, че не знае как да използва интернет, затова ще ми се обади


Свързани продукти