gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Как да изберем правилната машина за пълнене на колбаси?

2016. 02. 05.

Как да изберем правилната машина за пълнене на колбаси?

За да станете истински майстор на пълненето на колбаси, е важно да отговорите на няколко ключови въпроса. Наденички, колбаси или свинска пача правим? Всички те имат свои собствени специалитети и не всички машини за пълнене са подходящи за перфектно пълнене на всички деликатеси. По-долу сме събрали няколко съвета и съображения, които да ви помогнат да се ориентирате в света на кухненските роботи и да намерите идеалната машина за пълнене на колбаси.

1. Дългосрочно машина за пълнене 

Не купувайте машината за пълнене за един сезон, а мислете за бъдещето и се опитайте дате колкото се може повече храна, за да можем да правим по-осъзнати покупки и потребление и да повлияем на децата си да научат повече за храната. Препоръчваме ви нашите машини за пълнене Tre Spade и La Felsinea, които са идеални за пълнене както на топли, така и на студени пълнежи.

2. Достоверността на производителя и обратната връзка с клиентите

Знанията и достоверността на производителя на машина за пълнене, както и информираността на производителя, дистрибутора и прочетените впечатления и отзиви за продукта в някои сайтове за социални мрежи или на уебсайта на дистрибутора могат да се приемат с чисто сърце! Пълнителите, които разпространяваме, са с изключително качество и се предлагат с гаранция от производителя. Осигуряваме на клиентите си пълно снабдяване с резервни части, така че можете да сте сигурни, че ще разполагате с резервни части за продуктите, които сте закупили от нас, за години напред.

3. Материал, структура и функции

Материалът, конструкцията и функциите на пълнителя за колбаси улесняват работата с него, ако контейнерът от неръждаема стомана е подвижен, което улеснява пълненето и почистването му. С двускоростното задвижване можете да дозирате плънката внимателно, но и бързо да прибирате буталото. Всички пълнители за наденици и колбаси, които продаваме, имат силиконово уплътнение, така че по време на пълнене пълнежът не изтича покрай буталото. Важно е също така устройството да има по-голяма скорост поради твърдостта и температурата на пълнежа.

4. Инвестиране в бъдещето

Цената на пълнител на надениците е решаващ фактор за мнозина, но не искате да купувате нова след три години, защото пластмасовият цилиндър е счупен, уплътнението не уплътнява или зъбите на манивелата са счупени. Закупуването на уред за пълнене на колбаси определено е инвестиция, а не сезонна покупка!

Истинските майстори знаят, че кухнята е сцена за магии, а без подходящите инструменти магията никога не е пълна. Независимо дали става въпрос за наденички, колбаси или някакво уникално кулинарно творение, перфектният набухвател за наденички е ключът към създаването на невероятни вкусове и форми.

 Разгледайте нашата оферта! Ако не сте сигурни, свържете се с нас с доверие!
Нашият отдел "Обслужване на клиенти" с удоволствие ще ви помогне да намерите подходящия пълнител за колбаси!