gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Ново семейство сушилни ATACAMA от Италия

2017. 06. 09.

Ново семейство сушилни ATACAMA от Италия

Всеки, който е бил в Южна Италия, знае, че сушените домати са почти неизменна част от ежедневната диета. Но не е нужно да стигате толкова далеч - стафидите, сушените плодове и сушените подправки също са неразделна част от унгарската кухня.

Установяваме, че все повече наши клиенти искат сами да си приготвят сушени плодове, защото знаят точно от какво качество започват или защото не харесват често сладките сушени плодове в магазините.

За щастие, вместо наличните в супермаркетите дехидрататори тип "пени" (които на практика просто подават топъл въздух от една тава към друга отдолу нагоре, което често води до неравномерно сушене и, в по-лоши случаи, до мухъл), вече се предлагат хоризонтални дехидрататори, които сушат по-бързо и по-цялостно..

Новите италиански изсушители ATACAMA са проектирани така, че топлият въздух да се движи хоризонтално и чрез специално проектирани вихри между тавите, като бързо и ефективно отстранява конденза от всяка тава. Има три версии на това семейство дехидратори, които се различават по размер и дизайн. 

Сушилня ATACAMA CUBE

ATACAMA CUBE е най-малкият член на семейството, този компактен дехидратор (площта на конструкцията не е много по-голяма от лист хартия А4!) със сигурност ще се впише във всяка кухня, а цената му е много примамлива. Той разполага с шест пластмасови тави, които могат да поберат много зеленчуци или краставици, и е много лесен за употреба. Той е идеален и за да го вземете със себе си в овощната градина или при баба - един наистина лесен за пренасяне, удобен малък дехидратор.

 

 Дехидратор ATACAMA PRO

Дехидраторът ATACAMA PRO е значително по-голям от предишния, с обща сушилна повърхност от 5,5 m2 на шестте тави, което позволява едновременно сушене на много големи количества. Тази версия вече има пет автоматични програми с най-популярните настройки, програма с възможност за пълна персонализация и отложена програма за стартиране по всяко време. Много полезна е и функцията за поддържане на сушенето, която поддържа постоянна температура до изключване на програмата. Уредът е изработен с прахово боядисана метална рамка и пластмасови тави.

 

 Сушилня ATACAMA PRO DELUXE

Сушилнята ATACAMA PRO DELUXE очевидно е върхът на гамата, идентична по размер, производителност и работа с предишната версия, но с конструкция и тави от неръждаема стомана. Тази конструкция гарантира много дълъг живот и максимални хигиенни стандарти. Препоръчва се и за тези, които искат да прогонят от живота си храната, която е в контакт с пластмаса.

 

 

 

Опитваме се да поддържаме тези дехидратори в наличност по всяко време, но търсенето е непредсказуемо през сезона, така че поръчайте по-рано, за да ги имате под ръка, когато ви трябват!


Свързани продукти