gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Приготвяне на домашна коледна наденица с робота Ankarsrum

2023. 12. 02.

Приготвяне на домашна коледна наденица с робота Ankarsrum

Открийте радостта от приготвянето на неподправена домашна наденица - чудо, което трае повече от 3 дни. Потърсете нашата рецепта в книгата с рецепти на Анкарсрум. 

Съставки:

1 кг мляно свинско месо

0,5 кг мляно говеждо месо

30 грама картофено брашно

1 чаена лъжичка сол

700 ml студена вода

0,5 ч.л. смлян бял пипер

0,5 ч.л. смлян джинджифил

2 ч.л. смес от смлени подправки

0,5 ч.л. смлян карамфил

Коледна домашна наденица стъпка по стъпка:

Изплакнете обвивките на наденицата и ги оставете да се накиснат в студена вода за около 1 час.

Сглобете своята роботизирана машина Ankarsrumс главата на месомелачката!

Накълцайте свинското месо с помощта на 4,5-милиметровия диск за кайма ANKARSRUM Assistent.

Смесете свинското, говеждото месо и подправките с водата.

Сглобете робота Ankarsrum с месомелачката и главата за пълнене на наденици стартирайте машината на ниска/средна скорост.

В това видео ще откриете трикове за пълнене на наденици.

Anka tip:

Не забравяйте да завържете два възела между всяка наденица, за да можете по-късно да ги разделите на две.