Приготвяне на домашна коледна наденица с робота Ankarsrum
2023. 12. 02.
Открийте радостта от приготвянето на неподправена домашна наденица - чудо, което трае повече от 3 дни. Потърсете нашата рецепта в книгата с рецепти на Анкарсрум.
Съставки:
1 кг мляно свинско месо
0,5 кг мляно говеждо месо
30 грама картофено брашно
1 чаена лъжичка сол
700 ml студена вода
0,5 ч.л. смлян бял пипер
0,5 ч.л. смлян джинджифил
2 ч.л. смес от смлени подправки
0,5 ч.л. смлян карамфил
Коледна домашна наденица стъпка по стъпка:
Изплакнете обвивките на наденицата и ги оставете да се накиснат в студена вода за около 1 час.
Сглобете своята роботизирана машина Ankarsrumс главата на месомелачката!
Накълцайте свинското месо с помощта на 4,5-милиметровия диск за кайма ANKARSRUM Assistent.
Смесете свинското, говеждото месо и подправките с водата.
Сглобете робота Ankarsrum с месомелачката и главата за пълнене на наденици стартирайте машината на ниска/средна скорост.
В това видео ще откриете трикове за пълнене на наденици.
Anka tip:
Не забравяйте да завържете два възела между всяка наденица, за да можете по-късно да ги разделите на две.