gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Основните помощни средства за печене на скара

2021. 06. 02.

Основните помощни средства за печене на скара

Нашите продукти, свързани с грила, носят особената радост и атмосфера на грила.
Знаем, че печенето на скара вече не е привилегия на обитателите на къщи с градини, тъй като има много настолни скари. Има обаче малки, но незаменими аксесоари, които правят скарата още по-голямо изживяване!

Печене на скара без граници

Запознайте се с практичната сгъваема скара на дървени въглища от Innovagoods, като кликнете ТУК. Идеален избор за грил на открито, със семейството и приятелите на терасата или в градината.
Разгънете грила и го поставете върху равна и топлоустойчива повърхност (за предпочитане върху земята). Поставете тавата за дървени въглища, запалете я, поставете скарата и можете да започнете да печете на скара.

Овкусяване

Овкусяването на готовите храни е от съществено значение за постигане на правилния вкус. Нашата професионална мелничка за подправки е и контейнер за съхранение, така че винаги ще имате под ръка 4-те най-често използвани подправки. Препоръчваме този супер инструмент предимно за смилане на сол на парчета и на цял пипер, но другите два контейнера могат да се напълнят и с други подправки, които да се използват в... Вижте как работи тук!

Свежи зеленчуци лесно

Тук се появява мандолината за настъргване и нарязване на зеленчуци Innovagoods, която решава с лекота всички задачи за рязане на зеленчуци. В компактния си дизайн тя има 7 различни функции, включително нарязване на кубчета, на филийки и жулиени, така че можете бързо да приготвите свежа салата, докато месото се готви.

Напитки

Най-голямата радост е, когато бирата ми е студена! Охлаждащият диспенсър за напитки и бира Innovagoods се произвежда в преносим и настолен вариант. В средата на резервоара може да се постави съд за съхранение на лед, така че да поддържате бирата, лимонадата или други напитки студени по всяко време. Запознайте се по-добре с него в това видео!

 

Ако сте в настроение за барбекю, посетете нашия уебсайт и си набавете всички необходими консумативи за перфектно барбекю парти!

 

 


Свързани продукти