gammo

kitchen & more

Обслужване на клиенти: +35-987-858-2914
Работно време: 09:00-17:00 (Понеделник-Петък)

Модерно съхранение със силата на вакуума

2019. 07. 12.

Модерно съхранение със силата на вакуума

Светът се движи бързо, както и ние. Всеки инструмент, който улеснява живота ни и оптимизира процесите ни по някакъв начин във времето, е от голяма полза.

Често не знаем колко много се нуждаем от нещо, докато не го опитаме. В днешно време има и много начини да поддържате свежест, не е необходимо да тичате до магазина или пазара всеки ден. Достатъчно е да пазарувате на разумни интервали и след като успеете да запазите свежестта на храната, която купувате, ще спестите време и енергия за себе си и дори за близките си.

Takaje е много повече от обикновена вакуумна запечатваща машина. Това е единствената вакуумна опаковъчна машина в света, която ви позволява да опаковате във вакуум дори буркани с метални капаци. А с вакуумното опаковане можете да запазите текстурата, вкуса и свежестта на храната си за много дълго време.

Продуктът е изработен и от материали, които не съдържат BPA. Опаковката включва 10 вакуумни торбички с въздуховоди  с размери 20x30 cm, 2 вентила Takaje и 1 тапа за бутилки вино Takaje. Много полезна е кутията за съхранение от неръждаема стомана, която може да се закупи отделно и се предлага в два размера: 1,5 л и 2,2 л.

Устройството работи с вакуумни торбички с въздушни канали, като разполагаме със следните размери: -о оребрена торбичка с размери 20x30 cmоребрена торбичка с размери 25x35 cmоребрена торбичка с размери 30x40 cm -оребрена ролка с ширина 15 cmоребрена ролка с ширина 20 cmи оребрена ролка с ширина 30 cm (те могат да бъдат отрязани до желаната дължина).

Приберете консерви, зеленчуци или месо - силата на вакуума ги запазва свежи!

 

Ако сме събудили интереса ви към вакуумното опаковане, не се колебайте да посетите нашия уебсайт и да се сдобиете с машина за вакуумно опаковане още днес!


Свързани продукти